Instructiuni

Va rugam sa cititi cu atentie aceste instructiuni si sa respectati toate criteriile si indrumarile. Editorii CatalogMagazine.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice site care nu respecta instructiunile de mai jos sau instructiunile suplimentare aferente planurilor.
Ne rezervam dretul de a aprecia respectarea acestor instructiuni si de a nu da curs solicitarii de inscriere, daca aceasta nu a respectat instructiunile.


Inainte de a continua propunerea, verificati daca site-ul nu este listat, cautand numele domeniului pe care doriti sa-l propuneti.


Va rugam NU propuneti site-uri care se incadreaza in urmatoarele categorii:

 • » site-uri gazduite gratuit si/sau subdomenii gratuite;
 • » site-uri duplicat (mirror);
 • » site-uri in constructie, pagini fara continut, suspendate sau inactive;
 • » site-uri care nu au Google - PageRank sau care incalca regulamentul Google;
 • » site-uri in alta limba decat romana sau care nu se adreseaza publicului roman;
 • » site-uri cu publicitate excesiva;
 • » site-uri care contin cuvinte ascunse sau orice forma de spam, cloaking etc;
 • » site-uri care incalca drepturile de proprietate intelectuala/industriala sau orice alta lege romaneasca sau internationala;
 • » cataloage, directoare si/sau resurse secundare (site-uri care preiau continutul din diferite alte surse);
 • » site-uri care redirectioneaza catre alt (sub)domeniu;
 • » site-uri cu continut sau orientare sexuala (adult);
 • » site-uri de pariuri online, jocuri de noroc, casino-uri etc;

 

Suplimentar, formularele de propunere pot contine restrictii specifice planului.


Titlul: Scurt (2-5 cuvinte) si reprezentativ pentru site-ul propus (numarul de caractere este limitat).


Descriere: Descrierea trebuie sa fie obiectiva, originala si reprezentativa domeniului de activitate al site-ului. Nu introduceti o lista de cuvinte cheie in descriere - o lista de cuvinte cheie nu poate fi reprezentativa ptr un site si nu-l reprezinta. Pentru lista de cuvinte cheie aveti la dispozitie un camp separat.
Nu introduceti o descriere copiata din paginile site-ului propus (sau orice alt site)!
Calitatea prezentarii si originalitatea (obiectivitatea) ei este direct proportionala cu randamentul promovarii de care va beneficia site-ul propus.


Cuvinte cheie: Lista de cuvinte cheie, sinonime sau variatiuni ale cuvintelor reprezentative care nu se regasesc in descriere. Nu folositi numele unor marci concurente si nu repetati cuvintele. Acest camp este folosit doar in cautarile locale si este afisat partial in pagina individuala pentru transparenta.


URL: Adresa URL de forma http://www.nume-domeniu.ro/. Nu sunt acceptate spatii sau, in functie de restrictiile planului, adrese catre anumite pagini sau subdomenii. Nu sunt acceptate nume de domenii gratuite.


Adresa email: Adresa email a persoanei care face propunerea. Pentru o buna comunicare, este preferata o adresa din cadrul domeniului propus. Comunicarea cu editorii CatalogMagazine.ro poate fi defectuoasa/inexistenta in cazul in care specificati o adresa email pe un server gratuit (yahoo.com, hotmail.com etc). Garantam confidentialitatea acestei adrese care nu va fi publicata in paginile site-ului, nu va fi instrainata si nu va fi folosita in alte scopuri altele decat comunicarea dintre editori/administratori si dvs.


In functie de caracteristicile planului in care doriti sa faceti propunerea, formularul poate sa contina campuri suplimentare.


Nu folositi nejustificat majuscule sau ALL CAPS in nicio rubrica.

Propunerile care nu respecta aceste instructiuni si/sau instructiunile suplimentare individuale aferente planurilor, pot fi respinse fara preaviz.

 

Va multumim ca ati citit aceste instructiuni.