Termeni de utilizare

Conditii de utilizare
Utilizand serviciile oferite de Catalogul WEB CatalogMagazine.ro, publicat la adresa http://www.CatalogMagazine.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile CatalogMagazine.ro in nici un scop. De asemenea, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile CatalogMagazine.ro daca nu ati implinit 18 ani.

Catalogul WEB CatalogMagazine.ro este un serviciu se adreseaza webmasterilor, proprietarilor de site-uri si agentiilor de publicitate. Catalogul WEB CatalogMagazine.ro faciliteaza propunerea de site-uri in scopul promovarii firmelor, produselor si/sau serviciile oferite, in anumite conditii specificate in continuarea acestui acord.

Informatiile continute in cuprinsul site-ului CatalogMagazine.ro sunt oferite in scop personal, non-comercial exceptand situatia in care aveti o intelegere separata cu administratorul CatalogMagazine.ro. 
In orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse in acest site pentru a incalca orice lege romaneasca sau internationala si sunteti in intregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. In scopul prevenii unor astfel de fapte, CatalogMagazine.ro isi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.

Deoarece CatalogMagazine.ro nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate in cuprinsul catalogului, sunteti de acord ca CatalogMagazine.ro nu este responsabila pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate in cuprinsul catalogului.


Propunerea unui site
Prin completarea formularelor "Adauga magazin” si bifarea casetei “Sunt de acord cu conditiile de utilizare”, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite in scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de catre CatalogMagazine.ro.

CatalogMagazine.ro poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea precum si adresa email furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor CatalogMagazine.ro sau oricaror alte persoane sau entitati.

Editorii CatalogMagazine.ro pot sa schimbe incadrarea intr-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.

Editorii CatalogMagazine.ro pot sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.

CatalogMagazine.ro isi reverva dreptul de a scana la intervale regulate site-urile propuse, folosind roboti specializati, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.

CatalogMagazine.ro se obliga sa NU copieze, vanda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamantul celeilalte parti - exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate in formularele CatalogMagazine.ro. Aceste informatii pot fi folosite de catre CatalogMagazine.ro doar in scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.


Solicitarea de eliminare a unui site.
Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email sau alte acte care dovedesc ca persoana care face aceasta cerere este autorizata de proproietarul siteului (informatii confidentiale) sau de catre editorii CatalogMagazine.ro, in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. Eliminarea listarii va fi facuta in 48h de la confirmarea solicitarii de eliminare. Pagina individuala corespondenta site-ului asupra caruia a fost solicitata eliminarea, va fi suspendata urmand a fi stearsa in termen de maxim 3 luni.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CatalogMagazine.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.CatalogMagazine.ro, in sectiunea prin inscrierea unui site sau crearea unui cont, va dati consimtamintul in mod expres si neechivoc ca datele Dvs. cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii CatalogMagazine.ro., sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea inscrierii unui site in directorul CatalogMagazine.ro sau si-au creat cont de user, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

Scopul colectarii si prelucrarii datelor de catre CatalogMagazine.ro este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail si efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea CatalogMagazine.ro fata de persoana dumneavoastra;

CatalogMagazine.ro va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, CatalogMagazine.ro va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre CatalogMagazine.ro in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la CatalogMagazine.ro va avea optiunea sa nu fie inscris in lista de emailuri si la fiecare mesaj trimis prin email posibilitatea de dezabonare.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

CatalogMagazine.ro poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. In consecinta, cade in sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.


Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".


CatalalogMagazine.ro se absolva de orice raspundere exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat.


La orice garantie privind informatiile, datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor CatalogMagazine.ro nu acorda nici o garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp.


CatalogMagazine.ro nu poate fi raspunzator pentru orice daune daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul www.CatalogMagazine.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca CatalogMagazine.ro a fost instiintat de posibilitatea unor asemenea daune.


Prin simplu fapt al acceesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui site.